Cadden

Vad kan vi hjälpa er med?

Visualisering

Vi utför visualiseringar åt arkitekter, entreprenörer, skolor/universitet, privatpersoner, reklambyråer mm. Vi producerar fotorealistiska renderingar på allt från produkter till inredningar/byggnader.  För att visa soltimmar kan vi göra simulerade solstudier. Vi utgår från era skisser eller ritningar och skapar bilder,  filmer eller studier efter era önskemål.

Projektering

Vi åtar oss jobb från byggföretag, installationsföretag, privatpersoner, arkitekter mfl. Vi hjälper till att ta fram bygglovshandlingar, förfrågningsunderlag, relationsritningar, brandlarmsritningar, utrymningsplaner mm.

Samordning

Att hålla god struktur i ett projekt är ett måste. Vi har under lång tid sysslat med cadsamordning i webbaserade dokumenthanteringssystem. Vi har ett nära samarbete med iBinder (www.ibinder.com) och vi kommer gärna ut och kör en demo för dig.

Konsultation

Vi utför på konsultbasis tjänster åt andra företag, tex utbildningar, support på cad produkter, teknisk konsultation, installationer av program. Vi säljer även hårdvara till cad datorer för er med speciella krav på tex ljudnivå och prestanda.